Εφαρμογή Γαλλικού Perfect Dip Αφήστε το σχόλιο σας

Εφαρμογή Γαλλικού

Βήμα 1

Προετοιμάστε όλα τα νύχια αφαιρώντας την γυαλάδα με την πλευρά 100 από τo Artistic Effect Buffer. Καθαρίστε το κάθε νύχι με το Artistic Nail Surface Cleanser και με τα Lint-Free Wipe. Εφαρμόστε το Perfect Dip Prep σε όλα τα νύχια. Προετοιμάστε το DualEndDish με την σκόνη Perfect Dip Bride ή με την σκόνη Dip χρώματος της επιλογής σας.

Βήμα 2

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Dip Base Coat σε ένα νύχι, μετά σιγά σιγά βουτήξτε την άκρη του νυχιού στην επιθυμητή πλευρά του Dual-Ended Dish έως ότου να πετύχετε μια καθαρή, ομοιόμορφη γραμμή γαλλικού. Σημειώνεται ότι η μια πλευρά του Dish δημιουργεί μια στρογγυλή γραμμή και η άλλη μια πιο οβάλ γραμμή. Αφαιρέστε την περίσσια λευκή σκόνη χτυπώντας ελαφρώς την άκρη του δαχτύλου του πελάτη με το δάχτυλο σας.

Σημείωση!!!!: Μετά από κάθε χρήση Base Coat βουτήξτε το πινέλο στο Perfect Dip Brush Restorer μέχρι να καθαρίσει.

Βήμα 3

Αμέσως βουτήξτε ολόκληρο το νύχι στη σκόνη από το βαζάκι Perfect Dip Pink, ή του επιθυμητού σας χρώματος. Αφαιρέστε την περίσσια σκόνη όπως ακριβώς στο Βήμα 2.  Επαναλάβετε το Βήμα 2 & Βήμα 3 στα υπόλοιπα νύχια.

Βήμα 4

Όταν τελειώσει η εφαρμογή σε όλα τα νύχια,  ξεσκονίστε με ένα καθαρό και στεγνό  πινέλο για να σιγουρευτείτε ότι το κάθε νύχι δεν έχει περιττή σκόνη.

Βήμα 5

Χρειάζονται και δεύτερο πέρασμα!! Βουτήξτε όλα τα νύχια ακολουθώντας τα Βήματα 2 & 3. Σιγουρευτείτε ότι βουτάτε όλες τις άκρες ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο ώστε η γραμμή του γαλλικού να παραμείνει καθαρή και ζωηρή. Μετά ξεσκονίστε ακριβώς όπως στο Βήμα 4.

Βήμα 6

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Perfect Dip Activator και στα 10 νύχια. Στην συνέχεια εφαρμόστε μια λεπτή στρώση του Perfect Dip Base Coat και στα 10 νύχια.

Βήμα 7

Όλα τα νύχια είναι έτοιμα για buffάρισμα! Καθαρίστε περιμετρικά και διορθώστε τον σχηματισμό όλων των νυχιών με την λίμα Artistic 240 grit Exact. Buffάρετε την επιφάνεια των νυχιών με την πλευρά 100 του Artistic Effect Buffer. Καθαρίστε τα νύχια και τα δάχτυλα από την σκόνη του Dip  με το Artistic Nail Surface Cleanser σε ένα Lint-Free Wipe.

Βήμα 8

Εφαρμόστε το Perfect Dip Activator και στα 10 νύχια. Καθαρίστε το κάθε νύχι με ένα στεγνό Lint-Free wipe αφαιρώντας την  περιττή ποσότητα από το Activator.

Βήμα 9

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση του Perfect Dip Top Coat και στα 10 νύχια. Αυτή η επίστρωση θα δημιουργήσει ένα σκληρό ΜΑΤ αποτέλεσμα. Σιγουρευτείτε ότι καθαρίσατε το πινέλο Top Coat με ένα Lint-Free Wipe πριν το επιστρέψετε στο μπουκαλάκι. Έτσι μένει καθαρό το πινέλο σας. Εφαρμόστε δεύτερη στρώση Perfect Dip Top Coat για ένα πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Αφήστε να στεγνώσουν 5-8 λεπτά και στην συνέχεια εφαρμόστε το Artistic Revive Nail & Cuticle Oil στην περιοχή των επωνυχιών για την ενυδάτωση τους.

*Lint-Free Wipe= πανάκια που δεν αφήνουν χνούδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *