Συνεργασία Artistic Nail Design και KYANA HELLAS 1

Η εταιρία Artistic Nail Design εξασφάλισε την συνεργασία της με την εταιρία KYANA HELLAS Α.Ε και με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει επίσημα ότι τα προϊόντα μας θα είναι πλέον διαθέσιμα μέσω των καταστημάτων της YOUR COSMETICS STORE στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία KYANA HELLAS είναι ένας πραγματικός κολοσσός στον τομέα της ομορφιάς, καθώς κατέχει μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στο εμπόριο, αλλά και στις καρδιές μας. Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Έχοντας λοιπόν μια πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της κομμωτικής και γενικώς στον τομέα των επαγγελματιών ομορφιάς, η KYANA εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο της Ονυχοπλαστικής, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθευτούν τα κορυφαία προϊόντα παγκόσμιας κλάσης Artistic Nail Design. Βασιζόμενη στην δομή της υποστήριξης των συνεργατών της, που έχει χτίσει τόσα χρόνια μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενο και την τέχνη της κομμωτικής, η KYANA σε συνεργασία με την Educator της Artistic Nail Design, κα. Ξένια Χασάπη, πραγματοποίησε ένα σεμινάριο παρουσίασης νέων τεχνικών και εφαρμογών Ονυχοπλαστικής, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο Showroom της KYANA στην Θεσσαλονίκη.

Είναι μεγάλη τιμή για μια εταιρία τέτοιου επιπέδου να γίνεται μέλος της οικογένειας μας, προσφέροντας σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να δημιουργήσουν ανεπανάληπτα και εντυπωσιακά αποτελέσματα , έχοντας την σιγουριά της επιτυχίας που προσφέρουν τα προϊόντα και οι εγκεκριμένες τεχνικές εφαρμογής της Artistic Nail Design.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *