Εταιρία

Η Artistic Nail Design στην Ελλάδα εκπροσωπείτε αποκλειστικά από την εταιρία Χρήστος Μωυσιάδης & ΣΙΑ Ο.Ε., μια εταιρία με 40 χρόνια επιτυχίας στο χώρο ομορφιάς. Παρέχει εκπαίδευση για 3 γενιές και συνεχίζει να γράφει ιστορία την φιλοσοφία της εξειδίκευσης. Αποκτήστε την τεχνογνωσία της ονυχογλυπτικής με τη μοναδική μέθοδο παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης της Artistic Nail Design που μόνο εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε.

Διασκέδαση. Πρωτοπορία. Μοναδικότητα.

Η Artistic Nail Design δημιουργήθηκε από διεθνούς φήμης nail artists και σχεδιαστές προϊόντων με σκοπό την εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προγραμμάτων εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στην αγορά της επαγγελματικής περιποίησης νυχιών.

Η Artistic Nail Design προσφέρει σε κάθε πραγματικό Nail Artist την ευκαιρία να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Είμαστε υπερήφανοι που σχεδιάζουμε συνεχώς επαναστατικά προϊόντα τα οποία ενθαρρύνουν τους nail artists να πρωτοπορούν και να εξερευνούν νέα επίπεδα δημιουργικότητας μέσα από τη δική τους προσωπική καλλιτεχνική αισθητική.

Η Artistic Nail Design διευθύνεται από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Nail Artist και Συγγραφέα, Alisha Rimando Botero. Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην πρακτική τεχνική εκπαίδευση και τον σχεδιασμό κέντρων αισθητικής και προϊόντων στον κλάδο της περιποίησης νυχιών, διαθέτει μοναδική γνώση και πείρα, που είναι εμφανής στην ολοένα αναπτυσσόμενη αυτοκρατορία που γνωρίζουμε ως Artistic Nail Design.

Το καμάρι της εταιρείας μας είναι τα εξαιρετικά προϊόντα μας. Από την πλούσια γκάμα χρωμάτων και τα εργαλεία Artistic Nail Design ως τη νέα μας σειρά επεκτάσεων ROCK HARD NAIL, κάθε προϊόν σχεδιάζεται από ειδικούς και υποβάλλεται σε εκτεταμένες δοκιμές, λαμβάνοντας υπόψη τους Nail Artist και τις πελάτισσές τους. Αγωνιζόμαστε συνεχώς να βελτιώνουμε τα υπάρχοντα προϊόντα μας, προωθώντας παράλληλα νέες καινοτομίες με σκοπό τη δημιουργία προηγμένων προϊόντων και εργαλείων, σχεδιασμένων με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της χημείας.

Για να διασφαλίσουμε τη δική μας επιτυχία, πρέπει να διασφαλίσουμε την επιτυχία του Nail Artist!

Γνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός σπουδαίων προϊόντων και βραβευμένων τεχνικών είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των κέντρων αισθητικής. Έτσι, με τα εντατικά μας προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτών και εκπαίδευσης πιστοποίησης ανώτερου επιπέδου, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες για κάθε φιλόδοξο Nail Artist! Η παγκόσμια εκπαιδευτική ομάδα μας, οι λεγόμενοι «Artistic Angels», χάρη σε διεθνή μέσα έχει τη δυνατότητα να παρέχει την υψηλότερη εκπαίδευση πιστοποίησης ανώτερου επιπέδου στον κλάδο. Κάθε Artistic Angel επιλέγεται ξεχωριστά και με προσοχή, βάσει αυστηρών κριτηρίων και ανήκει στην αφρόκρεμα των Nail Artists από όλο τον κόσμο, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι αποκλειστικές τεχνικές μας είναι διαθέσιμες σε όλους.

Τα προϊόντα της Artistic Nail Design διανέμονται διεθνώς και αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο ως η απόλυτη μάρκα για επαγγελματίες που ασχολούνται με εκδηλώσεις, για πολυτελή σπα και για διάσημους Nail Artists σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, πολλοί σταρ του χόλιγουντ έχουν αναγνωρίσει την αρτιότητα των προϊόντων μας και φωτογραφίζονται κατ’ επανάληψη με αυτά στην καθημερινότητά τους.

Διασκέδαση. Πρωτοπορία. Μοναδικότητα. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες με την Artistic Nail Design.

Η Ιστορία του GEL UV

Τα παραδοσιακά προϊόντα τζελ UV εμφανίστηκαν στον κλάδο της περιποίησης νυχιών κατά τη δεκαετία του 1980 και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη δεκαετία του 90, όταν η τεχνολογία συνέβαλε στην καλύτερη συγκόλληση του προϊόντος. Αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα τζελ UV δεν διαλύονταν με διαλύτες όπως η ακετόνη, οπότε έπρεπε να αφαιρούνται από το φυσικό νύχι με λίμα. Επειδή γινόταν από ανειδίκευτους/ανεκπαίδευτους τεχνίτες περιποίησης νυχιών, η διαδικασία της αφαίρεσης με αυτόν τον τρόπο κάποιες φορές κατέστρεφε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού, με αποτέλεσμα το παραδοσιακό τζελ UV να μην είναι τόσο δημοφιλής επιλογή όσο άλλες μορφές επέκτασης νυχιού που αφαιρούνταν εύκολα με διαλύτη.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, τα μαλακά ή «soak-off» (αφαιρούμενα) τζελ προκάλεσαν τεράστια αίσθηση στον κλάδο, καθώς τα εν λόγω προϊόντα παρουσιάστηκαν ως «οργανικά» και ασφαλή για το φυσικό νύχι. Λόγω της φθοράς που προκαλούσε η ακατάλληλη εφαρμογή και αφαίρεση των (ακρυλικών) ενισχυτικών σε υγρή μορφή και σε σκόνη και των παραδοσιακών επεκτάσεων με τζελ UV, το προϊόν έγινε ευρέως αποδεκτό παγκοσμίως, τόσο από τους τεχνίτες όσο και από τις πελάτισσες, και έτσι διαμορφώθηκε μια νέα τάση.

Τα soak-off προϊόντα τζελ UV δεν ήταν αρκετά δυνατά ώστε να μακραίνουν το νύχι, αλλά πράγματι πρόσφεραν ισχυρή επίστρωση στο φυσικό νύχι. Επίσης, δεν απαιτούσαν σκληρή προετοιμασία του φυσικού νυχιού πριν από την εφαρμογή, αντίθετα με τα ανταγωνιστικά προϊόντα σε υγρή μορφή και σκόνη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος ήταν ότι μπορούσε να αφαιρεθεί εύκολα με διαλύτη, επομένως δεν υπήρχε πλέον λόγος το ενισχυτικό να αφαιρείται με λίμα. Αυτό έκανε τη διαδικασία της αφαίρεσης ασφαλέστερη και μείωσε τη φθορά που προκαλούνταν στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού. Το προϊόν ήταν επίσης πολύ πιο μαλακό, επομένως ήταν πιο εύκολο να λιμάρεται και πιο ευέλικτο. Αυτή η ευελιξία επέτρεπε την καλύτερη συγκόλληση.

Καθώς οι ακρυλικές σκόνες με χρώμα είχαν εμφανιστεί δημιουργώντας τάσεις στον χώρο του nail art κατά τη δεκαετία του 90, τα τζελ UV δεν άργησαν να ακολουθήσουν και φυσικά, τα soak-off χρωματιστά τζελ κυκλοφόρησαν σύντομα. Αυτά τα πρώτα τζελ είχαν πολύ χαμηλή πυκνότητα σε χρώμα και οι χρωστικές ήταν τόσο έντονες ώστε το τζελ δεν ήταν αρκετά ισχυρό για να χρησιμοποιείται μόνο του. Το νύχι έπρεπε να περαστεί με βάση και μία στρώση διάφανου τζελ, ενώ ενδιάμεσα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πολλές στρώσεις χρώματος. Σαν αποτέλεσμα, το νύχι έδειχνε καλυμμένο από παχύ στρώμα χρώματος κι έτσι το συμπαγές τζελ χρώματος δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές.

Μέχρι το 2005, η τεχνολογία soak-off στα τζελ χρώματος είχε φτάσει σε επίπεδο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνα τους.

Αυτά τα χρωματιστά τζελ συσκευάζονταν σε μικρά δοχεία, η παχύρρευστη υφή τους θύμιζε μέλι, περίπου όπως των παραδοσιακών διάφανων προϊόντων, και εφαρμόζονταν με πινέλο ζωγραφικής. Αυτά τα χρωματιστά soak-off τζελ UV αφαιρούνται βυθίζοντας τα νύχια σε διαλύτη για 20-30 λεπτά.

Σήμερα, έχουν αντικατασταθεί από πραγματικό βερνίκι. Ο κλάδος παρουσιάζει τώρα το τζελ χρώματος COLOUR GLOSS SOAK OFF GEL COLOUR σε μπουκαλάκι. Περισσότερο λεπτόρρευστη υφή με εφαρμογή βερνικιού και διάρκεια τζελ. Χάρη στην πιο προηγμένη τεχνολογία, το προϊόν πολυμερίζεται με τη συσκευή ARTISTIC PRO 30 LED light σε 30 δευτερόλεπτα, αντίθετα με την παραδοσιακή λάμπα UV που πολυμερίζει το προϊόν σε 2 λεπτά. Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, πελάτισσες που προτιμούν τα φυσικά νύχια, ζητούν υπηρεσίες τεχνητών νυχιών και επανέρχονται κάθε 2 εβδομάδες!

Η φθορά του νυχιού κατά την εφαρμογή ή την αφαίρεση ανήκει επίσης στο παρελθόν. ΤοARTISTIC COLOUR GLOSS SOAK OFF GEL COLOUR αφαιρείται εύκολα με το ξεβαφτικό νυχιών ARTISTIC NAIL PRODUCT REMOVER σε 10-12 λεπτά. Αυτή η νέα τεχνολογία διαρκεί 3 φορές περισσότερο από το παραδοσιακό βερνίκι χωρίς να βγαίνει, να ξεφλουδίζει ή να θαμπώνει.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ενημέρωση επιθυμείτε σχετικά με τα προϊόντα της Artistic Nail μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.