Τρόποι Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής.

Εγγραφή Μέλους

Για να μπορέσετε να καταχωρήσετε μιά παραγγελία θα πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Έχοντας κάνει την εγγραφή σας, πλέον μπορείτε απλά να μπαίνετε στο λογαριασμό σας με το email-κωδικό που έχετε  επιλέξει και να συνδέεστε στο ArtisticNail.gr (κρατήστε τον για να συνδέεστε κάθε φορά) , όπου πλέον θα σας είναι διαθέσιμες οι βασικές τιμές των προϊόντων μας. Η εγγραφή σας είναι απολύτως ασφαλής και τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για την ενημέρωση σας και την παράδοση των προϊόντων σας. Μετά τον έλεγχο των στοιχείων σας, θα σας ενεργοποιήσουμε τις εκπτώσεις που μπορούμε να σας διαθέσουμε ανάλογα με το αν είστε νέο μέλος ή αν είστε επαγγελματίες ομορφιάς ή επιχείρηση χώρου ομορφιάς.

Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με 2 τρόπους

Παραγγελία Online

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα προστεθεί στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας. Δηλώστε μας εάν επιθυμείτε απόδειξη εφόσον είστε ιδιώτης ή τιμολόγιο εφόσον είστε επαγγελματίας.

Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση – πιστοποιημένη – όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλο το 24ωρο.

Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2510 230 900 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–14:00 & 15:00–21:00 & Σαββάτο 09:00-14:00.

Θα σας ζητηθεί το e-mail του λογαριασμού σας  για να βρούμε την καρτέλα σας και να συνδεθούμε, ώστε να ολοκληρώσουμε εμείς την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, θα σας έρθει e-mail με την παραγγελία σας ολοκληρωμένη ακριβώς όπως συμφωνήθηκε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία.

To e-mail θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που παραγγείλατε, την συνολική τιμή τους και τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων που εσείς επιλέξατε.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα, θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την καταχώρηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος, που επιλέξατε, εντός 3 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων.

Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια 2 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της (αν δεν έχει σταλθεί) και γίνεται μόνο τηλεφωνικά.

Σημείωση: Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%