Εφαρμογή Ενίσχυσης & Αναδόμησης Perfect Dip Αφήστε το σχόλιο σας

Εφαρμογή Ενίσχυσης και Αναδόμησης

Αυτή η εφαρμογή είναι για νύχια που χρειάζονται αναδόμηση και ενίσχυση.

Βήμα 1

Προετοιμάστε όλα τα νύχια αφαιρώντας την γυαλάδα με την πλευρά 100 από τo Artistic Effect Buffer. Καθαρίστε το κάθε νύχι με το Artistic Nail Surface Cleanser και με τα Lint-Free Wipe. Εφαρμόστε το Perfect Dip Prep σε όλα τα νύχια. Ανοίξτε τη σκόνη Perfect Dip Clear.

Βήμα 2

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Perfect Dip Base Coat απο το κέντρο του νυχιού προς το ελεύθερο άκρο- αυτό πρέπει να είναι μόνο στο κέντρο του νυχιού. Απευθείας βουτήξτε το στην σκόνη Perfect Dip Clear. Αφαιρέστε την περίσσια σκόνη χτυπώντας ελαφρώς την άκρη του δαχτύλου του πελάτη με το δάχτυλο σας.

Επαναλάβετε την διαδικασία στα υπόλοιπα νύχια. Όταν τελειώσει η εφαρμογή σε όλα τα νύχια,  ξεσκονίστε με ένα καθαρό και στεγνό  πινέλο για να σιγουρευτείτε ότι το κάθε νύχι δεν έχει περιττή σκόνη.

Σημείωση!!!!: Μετά από κάθε χρήση Base Coat βουτήξτε το πινέλο στο Perfect Dip Brush Restorer μέχρι να καθαρίσει.

Βήμα 3

Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση του Perfect Dip Base Coat, αυτή τη φορά καλύπτοντας ελαφρώς μεγαλύτερη επιφάνεια από την προηγούμενη εφαρμογή, ακολουθώντας το κέντρο του νυχιού και βουτήξτε το στο Perfect Dip Clear. Αφαιρέστε την περίσσια σκόνη χτυπώντας ελαφρώς την άκρη του δαχτύλου του πελάτη με το δάχτυλο σας.

Επαναλάβετε την διαδικασία στα υπόλοιπα νύχια. Όταν τελειώσει η εφαρμογή σε όλα τα νύχια,  ξεσκονίστε με ένα καθαρό και στεγνό  πινέλο για να σιγουρευτείτε ότι το κάθε νύχι δεν έχει περιττή σκόνη.

Σημείωση:  Αποφύγετε η εφαρμογή σας να πλησιάσει στα πλευρικά τοιχώματα σε αυτό το βήμα, για να αποφευχθεί η περίπτωση δημιουργίας χοντρού αποτελέσματος κοντά στην περιοχή των επωνυχιών και των άκρων του νυχιού!!

Προχωρήστε στην εφαρμογή Γαλλικού ή Χρώματος της επιλογής σας ακολουθώντας τα αντίστοιχα βήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *