Εφαρμογή Χρώματος Perfect Dip Αφήστε το σχόλιο σας

Εφαρμογή Χρώματος Perfect Dip

Βήμα 1

Προετοιμάστε όλα τα νύχια αφαιρώντας την γυαλάδα με την πλευρά 100 από τo Artistic Effect Buffer. Καθαρίστε το κάθε νύχι με το Artistic Nail Surface Cleanser και με τα Lint-Free Wipe. Εφαρμόστε το Perfect Dip Prep σε όλα τα νύχια. Ανοίξτε τη σκόνη του χρώματος Dip της επιλογής σας.

Σημείωση!!: Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάποιο σκούρο ή νέον χρώμα, συνιστούμε να εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Perfect Dip Clear powder πριν από την εφαρμογή του χρώματος για να αποφύγετε τον χρωματισμό του φυσικού νυχιού.

Βήμα 2

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το Dip Base Coat σε ένα νύχι και απευθείας βουτήξτε το στην σκόνη της επιλογής σας. Αφαιρέστε την περίσσια σκόνη χτυπώντας ελαφρώς την άκρη του δαχτύλου του πελάτη με το δάχτυλο σας.

Επαναλάβετε την διαδικασία στα υπόλοιπα νύχια.

Σημείωση!!!!: Μετά από κάθε χρήση Base Coat βουτήξτε το πινέλο στο Perfect Dip Brush Restorer μέχρι να καθαρίσει.

Βήμα 3

Όταν τελειώσει η εφαρμογή σε όλα τα νύχια,  ξεσκονίστε με ένα καθαρό και στεγνό  πινέλο για να σιγουρευτείτε ότι το κάθε νύχι δεν έχει περιττή σκόνη.

Βήμα 4

Χρειάζονται και δεύτερο πέρασμα!! Βουτήξτε όλα τα νύχια ακολουθώντας το Βήμα 2. Μετά ξεσκονίστε ακριβώς όπως στο Βήμα 3. Αν έχετε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρώματος προχωρήστε το Βήμα 5, αλλιώς επαναλάβετε το Βήμα 2 & 3.

 Βήμα 5

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Perfect Dip Activator και στα 10 νύχια. Στην συνέχεια εφαρμόστε μια λεπτή στρώση του Perfect Dip Base Coat και στα 10 νύχια.

Βήμα 6

Όλα τα νύχια είναι έτοιμα για buffάρισμα! Καθαρίστε περιμετρικά και διορθώστε τον σχηματισμό όλων των νυχιών με την λίμα Artistic 240 grit Exact. Buffάρετε την επιφάνεια των νυχιών με την πλευρά 100 του Artistic Effect Buffer. Καθαρίστε τα νύχια και τα δάχτυλα από την σκόνη του Dip  με το Artistic Nail Surface Cleanser σε ένα Lint-Free Wipe.

Βήμα 7

Εφαρμόστε το Perfect Dip Activator και στα 10 νύχια. Καθαρίστε το κάθε νύχι με ένα στεγνό Lint-Free wipe αφαιρώντας την  περιττή ποσότητα από το Activator.

Βήμα 8

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση του Perfect Dip Top Coat και στα 10 νύχια. Αυτή η επίστρωση θα δημιουργήσει ένα σκληρό ΜΑΤ αποτέλεσμα. Σιγουρευτείτε ότι καθαρίσατε το πινέλοTop Coat με ένα Lint-Free Wipe πριν το επιστρέψετε στο μπουκαλάκι. Έτσι μένει καθαρό το πινέλο σας. Εφαρμόστε δεύτερη στρώση Perfect Dip Top Coat για ένα πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα.

Αφήστε να στεγνώσουν 5-8 λεπτά και στην συνέχεια εφαρμόστε το Artistic Revive Nail & Cuticle Oil στην περιοχή των επωνυχιών για την ενυδάτωση τους.

*Lint-Free Wipe= πανάκια που δεν αφήνουν χνούδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *